Április 5-éig lehet jelentkezni az önkormányzat idei iskolaudvar-felújítási pályázatán

Április 5-éig lehet jelentkezni az önkormányzat idei iskolaudvar-felújítási pályázatán

A program keretösszege 40 millió forint, amelyből több pályázati munka támogatása a cél. A jelentkezéseket személyesen – a lebonyolítással megbízott – XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodájában (Lehel Csarnok, galériaszint), vagy elektronikusan, az iskolaudvar@bp13.hu e-mail-címen Iskolaudvar-felújítási pályázat 2022 megjelöléssel lehet benyújtani.

A pályázaton részt vehetnek a XIII. kerület közigazgatási területén, az önkormányzat tulajdonában lévő épületekben működő általános- vagy középiskola képviseletében eljáró civil szervezetek. A nyertesek az előfinanszírozással megvalósítandó, vissza nem térítendő pénzbeli támogatást az említett tanodák kültéri sport- vagy rekreációs célú területeinek, udvarának felújítására, korszerűsítésére, funkcionális vagy zöldfelületi fejlesztésére fordíthatják a városrészben tanulók biztonságos és fejlődésüket segítő iskolai környezet kialakításához.

A pályázattal kapcsolatos részletes információk a közszolgáltató honlapján (https://www.kozszolgaltato.bp13.hu/…/20220308…/) érhetők el.

Comments are closed.