Burkolat-felújítás

Burkolat-felújítás

Várhatóan még egy hétig tart a múlt héten megkezdett burkolat-felújítás a Dunyov István utca–Kassák Lajos utca sarkán. A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. a Dunyov István utca felőli oldalon egy 101 négyzetméteres sávon az eddigi murvaterítés helyett térkövet fektet le, természetesen helyet hagyva a hat fa környezetében lévő favermeknek, melyeket termőfölddel töltenek fel. A helyszínre két hulladékgyűjtő- és két nagyméretű csikktartó-edényt is elhelyeznek.

A Kassák Lajos utca felőli oldalon, 95,5 négyzetméternyi területen a szórt burkolatot ugyancsak térkőre cserélik, valamint az áruház oldalában kihelyeznek egy hulladékgyűjtőt, továbbá egy nagyméretű csikktartót is. A Kassák Lajos utca 70. számnál található pékség előtt elterülő, áttaposott útszakaszt lapkővel burkolják le, a zöldfelület rendezett összhatásának érdekében.

A Dunyov István utca szakaszán lévő rekonstrukciót várhatóan ezekben a napokban, a Kassák Lajos utca részein zajló munkálatokat pedig legkésőbb március 14-éig fejezik be.

Comments are closed.