Hétfőtől, augusztus 21-től kinyit a felújított háziorvosi rendelőkomplexum a Göncöl utcában

Hétfőtől, augusztus 21-től kinyit a felújított háziorvosi rendelőkomplexum a Göncöl utcában

A 6 körzet betegeit ellátó egészségügyi intézményben az orvosok az eddig megszokott rendelési időben fogadják a betegeket.

A Göncöl utcai rendelő 2021 utolsó napjaiban zárt be, hogy aztán az épületet teljesen átépítsék, korszerűsítsék és bővítsék. A nagyszabású munka 2023 június végére fejeződött be, majd következett a szakhatósági engedélyek beszerzése és az épület berendezése.

A felújítás ideje alatt a Váci Greens Irodaház A épületében, a Föveny utca 2-ben rendeltek a háziorvosok. Ott augusztus 17-e, csütörtök lesz az utolsó rendelési nap, pénteken a költözés miatt nem fogadnak betegeket. Akinek aznap feltétlenül orvoshoz kell mennie, annak a Révész utcai központi ügyeletet ajánlja a kerületi egészségügyi szolgálat. Telefonszáma: 061-349-8500

Augusztus 21-én, hétfőn már újra a Göncöl utcában fogadják a betegeket a háziorvosok, vagyis Valki Ferenc (44. körzet), Antal Péter Miklós (45.), Bokor Péter (46.), Perl Éva (47.), Fehér Katalin (48.) és Fejes Krisztina (49.) Rendelési idejük a visszaköltözés után sem változik.

Comments are closed.