Idén is lesz utalványosztás

Idén is lesz utalványosztás

Önkormányzatunk idén is megszervezi hagyományos utalványosztását. Az élelmiszerinflációra tekintettel ismét évente két alkalommal, húsvétkor és a karácsonyi ünnepek előtti időszakban lesz utalványosztás. Az utalvány összege 5000 forintra emelkedett, mely 1000 forintos címletekben kerül kiállításra. A húsvéti utalványokat, Budapest13 Smart City mobil applikáción keresztül 2023. március 13. – 2023. április 3. között lehet majd igényelni. A személyes igénylésre a Lehel Csarnok földszintjének önkormányzati zászlóval megjelölt helyiségeiben lesz lehetőség március 27. és április 3. között. Az utalványok idén is a Lehel Csarnok, akcióhoz csatlakozó kereskedőinél lesznek levásárolhatók.

Az utalványokat március 13. és április 6. között lehet levásárolni a Lehel Csarnok kijelölt üzleteiben.

Minden, partnerkártyával rendelkező öregségi nyugdíjas – adatlap kitöltése nélkül – mobilapplikáción keresztül vagy a kijelölt helyszínen regisztrálhat.

Partnerkártyával rendelkező, 18. életévet betöltött aktív korú személy, ahol a háztartás tagjainak az előző havi egy főre jutó nettó jövedelme nem haladja meg a szociális vetítési alap hatszorosát, azaz 171.000 forintot. Háztartásonként, egy adatlap kitöltésével igényelhető az utalvány. Háztartásonként, a bejelentett lakcímmel rendelkezők számától függetlenül legfeljebb két partnerkártya tulajdonos válik jogosulttá az utalványra.

Az igénylés pontos folyamatáról, a beváltás helyszínéről részletes tájékoztatást 2023. március 5. napjáig az önkormányzat honlapján és facebook oldalán adunk.

Comments are closed.